Inovatie. Creativitate. Eficienta.

Artia Soft este o companie romaneasca dezvoltatoare de servicii si produse software specializata in livrarea solutiilor de management integrat.

Intelegem ca provocarile afacerii tale sunt unice, astfel ca o abordare de tip one-size-fits-all nu poate raspunde cerintelor unui business aflat in plina ascensiune.

Daca tu si echipa ta sunteti dedicati livrarii unui serviciu de cea mai buna calitate, de ce sa lasi un software personalizat insuficient sa lucreze impotriva scopurilor voastre?

Software flexibil, inspirat de tine

Artia Soft livreaza solutii software turnkey, orientate spre productivitate, personalizate astfel incat ele sa reflecte atat stilul tau de lucru cat si prioritatile afacerii tale.

Pastram mereu in structura solutiei dezvoltate special pentru tine un schelet dinamic si flexibil, construit dupa workflow-ul tau, schelet care poate fi (re)modelat oricand, pe masura ce afacerea se dezvolta si vei adauga noi angajati, noi servicii sau produse si de ce nu, noi puncte de lucru.

Te putem consilia in dezvoltarea solutiilor software pe care le folosesti, astfel ca te poti increde in noi exact ca in propriul departament de consultanta si custom development. Suntem alaturi de tine la orice pas, de-a lungul cresterii afacerii, punandu-ti la dispozitie consultanta, servicii personalizate sau chiar produse software ready-made, ca parte a unui pachet de servicii custom, construit impreuna cu tine.

Stim ce-ti doresti: Productivitate

Stim ca gestiunea resurselor unei companii nu e chiar o joaca de copii si mai stim ca productivitatea, respectiv cresterea ei, sunt preocuparile tale de zi cu zi daca ai ajuns la noi pe site. La Artia Soft, vei gasi profesionisti care iti inteleg atat provocarile legate de software cat si pe cele legate de resurse umane, de vanzari si chiar obiectivele de business. Pentru ca optimizarea eforturilor companiei, monetizarea, stilul tau de lucru devin si prioritatile noastre, avand la indemana creativitatea intregii echipe, iti putem livra un program gandit special pentru tine si nevoile business-ului tau, oricat de mare sau oricat de mic. Lucrand cu noi, poti fi sigur ca procesul de optimizare al gestiunii de resurse este pe maini bune.

Echipa Artia Soft

Suntem dedicati optimizarii, iar aceasta dedicare caracterizeaza fiecare proiect pe care il desfasuram, inca de la primele secvente de cod pe care le scriem. Credem in optimizare pentru ca o astfel de abordare permite ajustari si adaugiri facile, in functie de rata de crestere a afacerii pe care software-ul dezvoltat de noi te ajuta sa o gestionezi.

Ne mandrim cu o echipa pasionata, tanara, creativa, care a acumulat deja o experienta notabila in domeniul dezvoltarii solutiilor custom de software de gestiune, implementand cu success proiectele unui portofoliu international de clienti.

Am invatat in toata aceasta perioada cat de importante sunt cererile clientilor, cat de mult ne ajuta in implementarea unui workflow bine inteles si cat de bine ne simtim cand un client multumit ne-a recomandat mai departe.