Consultanta privind mediul IT, infrastructuri de date, baze de date

Oferim o gama larga de servicii software de consultanta, suport si intretinere pentru a ne asigura ca software-ul de care beneficiezi este intr-adevar cel de care ai nevoie, construit exact asa cum ai nevoie. Dar chiar si o constructie durabila are nevoie de intretinere corespunzatoare pentru a functiona in parametri optimi. Echipa noastra iti vine in ajutor, oferindu-ti posibilitatea contractarii unor servicii de mentenanta, pentru a fi mereu sigur ca aplicatia ruleaza fara probleme si in deplina concordanta cu cerintele tale.

In unele cazuri, intretinerea si depanarea unor aplicatii vechi pot fi mai costisitoare si mai complicate decat schimbarea acestora cu o tehnologie noua. Din acest motiv, echipa noastra iti poate fi de ajutor si in cazul in care doresti sa dezvoltam software personalizat, pe care il putem integra in sistemele deja existente. Suntem alaturi de tine de-a lungul tuturor pasilor necesari acestui upgrade. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne sau citeste mai mult despre dezvoltarea aplicatiilor la comanda, aici.

Mentenanta sisteme software si baze de date

Aplicatiile de business care opereaza cu baze de date au nevoie de o administrare profesionala, care sa garanteze functionalitatea promisa. Apeland la noi pentru mentenanta si administrarea bazelor tale de date, atat angajatii, cat si clientii tai vor fi la adapost de posibile atacuri, respectiv de imposibilitatea de a beneficia de serviciile pe care aplicatia ta le ofera.

Alegand serviciul nostru de mentenanta software, vei putea avea acces la solutii software personalizate, care respecta faptul ca software-ul este un instrument cuprins in buget si nu scopul in sine al afacerii tale. Rolul nostru este sa te eliberam de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor software, astfel incat compania ta sa isi poata atinge obiectivele.a.

Serviciile noastre vin in intampinarea unor nevoi specifice, cum ar fi:

Intretinere si depanare software
Optimizarea si/sau personalizarea aplicatiilor tale pentru remedierea bug-urilor minore sau majore care impiedica functionarea sistemelor la performanta maxima
Sedinte programate de intretinere care permit actualizari si/sau verificari
Testarea aplicatiilor tale
Izolare si remediere erorilor bazelor de date
Actualizarea bazelor de date
Verificarea periodica a log-urilor, identificarea potentialelor amenintari, respective rezolvarea situatiilor problematice conexe
Administrarea eterogena a bazelor de date
Diagnostic al performantelor bazelor de date
Administrarea spatiului si reorganizarea bazelor de date
Monitorizarea si remedierea incidentelor de replicare, log shipping, mirroring
Monitorizarea starii serverelor
Monitorizarea asigurarii datelor, audit si propuneri de solutii de asigurare a datelor
Optimizarea in scopul cresterii performantelor