Fie ca vorbim despre ERP, CRM, SFA, BI sau WMS, fiecare departament al afacerii tale va beneficia de informatii clare, gestionate inteligent si in siguranta, cu ajutorul platformelor prietenoase si flexibile create de noi. Suntem alaturi de tine de la prima discutie, in care tu ne clarifici care este fluxul tau de lucru, care sunt prioritatile tale si care sunt obiectivele tale, pana la implementare si mentenanta. In functie de profilul business-ului tau si de industria in care te incadrezi, echipa noastra este aici pentru a implementa solutii de inalta performanta care sa te ajute sa eficientizezi timpul petrecut administrand afacerea.

ERP, CRM, SFA, BI, WMS – de la acronime greu de digerat la instrumente utile in managementul eficient al business-ului tau

Ce este un ERP?

ERP este acronimul pentru Enterprise Resource Planning. O aplicatie tip ERP te ajuta sa gestionezi mult mai eficient resursele companiei tale. Termenul denumeste un set larg de activitati, care ajuta o afacere prin gestionarea celor mai importante aspecte administrative ale sale. Informatiile puse la dispozitie prin intermediul unui sistem ERP asigura vizibilitate maxima a indicatorilor cheie pentru performanta (KPI) necesari indeplinirii obiectivelor companiei.

Cand ai nevoie de un ERP?

Cand ai nevoie de acces rapid la informatii clare in orice moment, agregate dupa o varietate de filtre.
Cand vrei sa eficientizezi activitatea afacerii tale, scurtand timpul.
Cand ai nevoie sa integrezi toate departamentele din cadrul companiei, astfel incat sa ai la indemana o imagine clara, de ansamblu.

De ce un ERP?

Pentru ca ofera acces facil la date despre toate departamentele companiei.
Pentru ca informatiile sunt livrate in asa fel incat sa fie clar in orice moment incotro se indreapta afacerea ta.
Pentru ca datele tale sunt in permanenta protejate printr-un sistem avansat de securitate.

Ce este un CRM?

CRM este acronimul pentru Customer Relationship Management. O aplicatie tip CRM te ajuta sa gestionezi eficient interactiunea companiei tale cu potentiali clienti sau cu baza de date de clienti curenti. O astfel de aplicatie te ajuta sa sincronizezi si sa automatizezi toata partea administrativa a procesului de vanzari, a marketing-ului, customer service si suport tehnic.

Cand ai nevoie de un CRM?

Cand ai nevoie de acces rapid la informatii despre lead-uri, clienti curenti, proiecte de vanzari aflate in desfasurare.
Cand vrei sa eficientizezi activitatea de vanzari si marketing, concentrand actiunile specifice intr-o singura aplicatie.
Cand ai nevoie ca intreaga echipa de vanzari si/sau marketing sa aiba acces la date despre performantele si stadiul proiectelor lor.

De ce un CRM?

Pentru ca ofera acces facil atat la date individuale prin interogari specifice, cat si la rapoarte comparative pe datele si proiectele care te intereseaza.
Pentru ca informatiile sunt livrate in asa fel incat progresul afacerii tale, tendintele care se contureaza si gradul de productivitate al afacerii sa fie clar de interpretat, de comparat si de utilizat in strategia de dezvoltare.
Pentru ca datele tale sunt in permanenta protejate printr-un sistem avansat de securitate.

Ce este un SFA?

SFA este acronimul pentru Sales Force Automation. O aplicatie tip SFA te ajuta sa gestionezi eficient pe teren interactiunea echipei tale de vanzari cu stocurile, cu lead-uri, cu infrastructura de facturare.

Cand ai nevoie de un SFA?

Cand ai nevoie ca echipa ta de vanzari sa poata accesa rapid informatii despre stocuri curente, produse similare, preturi, fise tehnice, software de facturare sau alte facilitati administrative similare.
Cand vrei sa eficientizezi activitatea echipei de vanzari aflate pe teren sau in depozite.
Cand ai nevoie ca intreaga echipa de vanzari sa aiba acces la modificari de stoc, preturi etc, in timp real.

De ce un SFA?

Pentru ca ofera acces rapid la date administrative.
Pentru ca scurteaza timpul petrecut in teren al agentilor de vanzari, rezolvand puzzle-uri de natura administrativa in loc de mestesugul care ii face indispensabili afacerii tale.
Pentru ca datele tale sunt in permanenta protejate printr-un sistem avansat de securitate.